No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

El Hoquei Club Sentmenat celebra el Carnestoltes

El Hoquei Club Sentmenat celebra el Carnestoltes

Imatge de complement

La Junta directiva dins el seu nou projecte, va decidir organitzar entre els seus jugador el carnestoltes, a la festa hi van assistir tots els equips de la base, des de l’escola fins a la categoria Aleví amb la única excepció del Benjamí C

Durant la festa es van organitzar diverses activitats com circuits per tal de dominar l’estic, els nens van poder gaudir d’aquest acte festiu passant-ho d’allò més bé en col·laboració amb els seus entrenadors i en finalitzar el club va obsequiar amb un regal als participants.

La Junta directiva va valorar aquesta nova activitat molt positivament ja que