No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Fem nostre el Castell

Fem nostre el Castell

El Castell de Sentmenat

El Grup d’Amics del Museu-Arxiu de Sentmenat ha presentat un projecte de desenvolupament del Castell, amb actuacions a curt i mig termini per poder arribar a tenir un Castell viu, públic, cultural i lúdic, dinàmic i aglutinador, autogestionable, realista i sobretot de la gent de Sentmenat.

Per començar els membres del Grup d’Amics del Museu-Arxiu col·laboraran amb l’Ajuntament de Sentmenat realitzant una sèrie d’actuacions de millora en els accessos, creant diferents àmbits i continguts expositius i d’entrada oferint visites guiades al Castell amb una extensió cap al nostre entorn natural i històric més proper i d’altres activitats culturals i lúdiques com ara concerts al Castell.

L’Ajuntament de Sentmenat i Grup d’Amics del Museu-Arxiu de Sentmenat us convida a col·laborar i participar tant en el projecte com en les diferents activitats que s’aniran preparant. I com diu el Grup d’Amics del Museu Arxiu “Entre tots segur que farem nostre el Castell i serà més nostre que mai, perquè l’haurem fet entre tots.”

A partir del darrer cap de setmana de març i cada darrer cap de setmana de mes, excepte a l’agost, es faran visites guiades al Castell en el marc d’excursions a llocs de l’entorn natural de Sentmenat o a d’altres punts d’interès de la vila.

Caldrà inscripció prèvia a l’ Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sentmenat.

Les excursions s’adequaran a la climatologia del moment, començaran a les 9 del matí i seran d’ entre dues i tres hores.