No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Els Tres Tombs 2012

Els Tres Tombs 2012

Imatge de complement

Les bones temperatures i les activitats programades van ser aliades diumenge 4 de març a Sentmenat per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat que a més coincideix que és l’últim municipi en celebrar aquesta festa de tot el Vallès.

Els actes van començar amb el tradicional esmorzar davant l’era del Castell, per donar començament a la Passada de Sant Antoni, encapçalada per la Banda de Sans i seguida de tota la comitiva, abanderades, cavalls i carros per tots els carrers de la vila, durant el recorregut una parada sempre és davant l’església de Sant Menna on el mossèn fa la benedicció dels animals.

La Comissió organitzadora de Sant Antoni Abat compleix els seus 85 anys des que es va començar a celebrar a Sentmenat.

L’Ajuntament de Sentmenat agraeix a tots els participants la seva col·laboració i participació en aquesta festa i anima a la Comissió organitzadora a continuar la seva tasca en mantenir viva la festa.