No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

El club de Judo Sentmenat al Campionat de Catalunya de Judo

El club de Judo Sentmenat al Campionat de Catalunya de Judo

Imatge de complement

El passat mes de febrer va tenir lloc a Lloret de Mar (Girona) el Campionat de Catalunya en les categories de Benjamí i Aleví de judo. 536 esportistes d’aquesta modalitat van aplegar-se en una de les disciplines olímpiques més integrades per a la formació de la persona dels infants.

El Club de Judo Sentmenat va participar amb sis joves de la categoria benjamí i quatre alevins, obtenint uns magnífics resultats, demostrant un alt nivell tècnic i un excel·lent comportament al llarg de la competició.

A la categoria Benjamí, Raúl Caballero i Ricard Muñoz van quedar classificats com a primers de grup i 2on i 1er respectivament de Catalunya, i a la categoria aleví, Alícia Caballero va obtenir la classificació de 1a de grup i 1a de Catalunya.