No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Es celebren els Actes del dia d’Andalusia a Sentmenat

Es celebren els Actes del dia d’Andalusia a Sentmenat

Imatge de complement

La Casa d’Andalusia de Sentmenat, com ja fa 25 anys organitza un cap de setmana d’activitats variades.

El actes van començar dissabte a la tarda. Es va presentar el llibre “Gente del Pueblo”, un llibre escrit per un andalús que narra la vida dels andalusos en temps de gana. Els beneficis de la venda del llibre van a parar al Sindicato Andaluz de Trabajadores, Els actes van continuar amb sevillanes, concert de guitarra, flamenc, batuka, cançons del coro rociero i balls de saló.

Diumenge van tenir lloc el tradicional acte institucional amb la lectura del discurs per part de la Junta de l’entitat, el lliurament de plaques d’honor a socis els quals són col·laboradors de l’entitat i antics socis. Aquest any els tres socis homenatjats han estat Antonio Ruiz, Juan Piñero i José Morales. Trencant la tradició també se li va lliurar una placa, per la seva dedicació i esforç en continuar la tasca de l’entitat, al seu President Francisco Atienza.

Acte seguit es va fer el vi d’honor per a tots els assistents entre els quals cal destacar tots els membres de la Corporació. L’Alcaldessa en la seva intervenció va destacar la tasca que aquesta entitat ve desenvolupant des de fa ja 25 anys i els va encoratjar a seguir aquesta labor de mantenir viu l’esperit d’Andalusia a Sentmenat.