No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Exposició de pintures de l’Alba Martínez

Exposició de pintures de l’Alba Martínez

Imatge de complement

Divendres 9 de març la jove Alba Martínez, alumna del taller de dibuix i pintura del Taller d’Art de Sentmenat des de fa 10 anys, va inaugurar una mostra del seu treball a la sala d’exposicions Copsetanta de Caldes de Montbui.

L’Alba va començar al grup infantil quan el Taller va obrir les portes i des de llavors fins ara hi ha assistit i participat activament. Del grup infantil va passar al d’adults i des de fa dos anys està també cursant la carrera de Belles Arts a la Facultat Sant Jordi de la Universitat de Barcelona.

Hem pogut veure les seves obres en les diferents exposicions i mostres col·lectives del Taller però aquesta és la seva primera exposició individual. Hi trobarem pintures a l’oli i també dibuixos en tinta que ens mostren la delicadesa i sensibilitat en el treball de la llum i el color. Encara que és molt jove, té una llarga experiència en el món de la pintura i això dóna a les seves obres una gran qualitat.

Us convidem a tots a visitar aquesta mostra de l’Alba Martínez i li desitgem que aquest sigui un primer pas en el llarg camí que de ben segur tindrà dins el món de la pintura.

L’exposició romandrà oberta del 9 al 31 de març a la Sala d’Exposicions de COPSETANTA, carrer Font i Boet, 7 de Caldes de Montbui