No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Modernisme ARA

7, 8 i 9 de juny a la Sala Noble de la Biblioteca
Inauguració dia 7 de juny a les 8 del vespre

Una de les cites més importants durant el curs al Taller d’Art és l’exposició conjunta dels treballs de tots els alumnes del taller sobre un tema comú. Aquesta mostra en la que hi participen infants, joves i adults amb peces de fotografia, dibuix, ceràmica, pintura i restauració, és el punt de trobada de tots els participants del taller que donen la seva visió personal sobre un mateix tema.
Aquest any, s’ha treballat sobre el Modernisme, un moviment artístic molt arrelat a la nostra cultura que, cent anys després encara desperta el nostre interès. Hem volgut fer una revisió del que va suposar el Modernisme, mirar-lo des dels nostres dies i interpretar-lo de nou. Les obres exposades donaran una nova visió del que avui entenem per Modernisme.